2020-12-14 548 views
見open rice排行榜都好高分嘅餐店,上星期六晚,同老公也來趁熱鬧食晚餐。時間6點鐘,屬於早嘅時段,所以唔需要等位。坐低無幾耐,店員送上兩碗蘑菇湯,同埋類似西多士嘅麵包,呢兩樣係唔需要另外付費,不過湯和麵包都係唔熱,心裡面已經打左一個折扣。 當晚order左一個蕃茄水牛芝士煙三文魚披薩,咸旦薯條, 秘製醬汁西班牙豬肉,仲開左一支智利紅酒, 最後再點了兩杯份子料理乳酸果汁,兩件甜品,特濃朱古力cake 同埋熱情果撻,埋單接近九百元。除左披薩同甜品我覺得好味之外,西班牙豬肉完全無味,咸旦薯條亦不外如是,整體來講只係可以話okay. 唔會再幫襯,亦都唔會推薦給朋友。

2020-12-05