2020-01-07 67 views
頭頭以為呢間係🐱貓餐廳🍴原來入邊係沒有真真貓既,但長身都有好多貓貓的圖畫😸座位不算闊落,但餐廳有格調,之前有上過OpenRice度睇過,萬聖節嘅時候都佈置得好靚。嚟緊應該會有聖誕裝飾,如果聖誕節🌲再嚟,應該會更好。店員俾咗餐牌我地睇,款式頗多,我哋最後揀咗單點,再加咗$30選套餐(包括沙律🥗湯🥣飲品🍹甜品🍰) 餐湯是 #番茄湯🍅幾濃郁蕃茄味,而且吾會太酸,幾開胃,因為有時忌廉會覺得有點膩的感覺。#沙律🥗新鮮沙律菜配粉紅腰豆,再配上日式芝麻醬,幾清新。#烤美國極黑豬鞍拼芥末燒汁 $188熟度剛剛好,肉質不會過火,切開中間還有少許粉嫩,而且份量超大。#烤美國頂級肉眼牛扒 $268賣相吸引,肉味濃郁,每一啖都好滋味。不得不提薯泥,超香牛油味,超邪惡。#甜品🍮拿破崙蛋糕,酥皮尚算鬆化,中規中矩。另加$15轉特飲芒果奶昔,真係幾大杯,但芒果味略嫌吾夠重。

#沙律🥗
新鮮沙律菜配粉紅腰豆,再配上日式芝麻醬,幾清新。

#烤美國極黑豬鞍拼芥末燒汁 $188

#烤美國頂級肉眼牛扒 $268
賣相吸引,肉味濃郁,每一啖都好滋味。
不得不提薯泥,超香牛油味,超邪惡。

#甜品🍮
拿破崙蛋糕,酥皮尚算鬆化,中規中矩。

另加$15轉特飲
芒果奶昔,真係幾大杯,但芒果味略嫌吾夠重。