2015-06-11 593 views
慶祝小朋友考完試,帶佢地去附近食甜品! 因為松記關係,附近都開左好多間甜品舖,依間價錢最貴,開左甘耐都未有機會去試。4個人叫左4樣野,落樓二百,抵唔抵真係見人見智。最好食既係椰皇燉奶,椰香味好濃,幾滑,但等左好耐先到,而且用原個椰皇燉,份量想像既少! 不過要俾2歲小朋友食,貴都要! 跟住個宇治金時望落好大,但味就一般。個冰唔夠幼同綠茶味唔夠出!個雪花冰最受歡迎,因為附近唔係間間都有得食,而小朋友都最喜歡冰品! 士多啤利味幾出,不過配料就唔夠多! 最最最唔得係個芒果! 唔記得叫咩名,但好水好甜! 將D料放係一碗糖水入面,食唔到有咩層次呀味道既分別! 個價錢都好唔抵,同纇既野,我會去返松記食! 最後要講既就係服務! 我完全唔知佢點安排位! 明明有幾次有2張隔離既2人台都唔俾我地,係甘叫後面D情侶! 歧視小朋友? 問佢,佢又只係叫我地等等!唔係小朋友好想食! 我先唔會等! 足足等左超個30分鐘! 而果時絕對唔係繁忙時間!