2024-02-07 253 views
最近試咗油麻地呢間村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家,今次都係第二次食啦依然都係超級好食,真係唔得唔讚啦!呢度嘅自製魚腐拼越式春卷,實在令人驚艷。啲魚腐夠彈牙,新鮮嘅越南春卷皮,一啖就感受到豐富嘅感覺🙆🏻‍♀️❤️‍🔥龍躉螺片海鮮龍蝦湯泡飯,啲海鮮都咁新鮮,湯汁濃郁,一飯一啖,令人回味無窮😆啲螺片同龍蝦仲係兩全其美,仲有好多其他海鮮,送飯真係一流❤️🙌🏻真係覺得飽足又滿足😎鮑魚花膠蟲草花雞煲翅,啲鮑魚大大粒都幾好食,花膠滑嫩,啲雞煲翅更係入口即化☺️🙌🏻湯底濃郁,滲透晒啲食材嘅鮮味,令味蕾都留連忘返🥰🥰呢間餐廳長期都係好多人嘅心水之選,唔難明白點解。佢哋嘅菜式唔單止靚好睇,仲係味道一流😆值得一讚係,雖然人流好多,但係舖頭裏面各位嘅員工態度都超級好🥰實在係唔可以錯過啦!