2023-04-12 14 views
成日見到朋友分享人氣三文治美圖,原來就是來自呢間位於油麻地的三文治店,叫做「大吃大喝」。佢最近搬咗新舖,交通非常方便,就在油麻地站B1出口,步行只需1分鐘。側邊仲有枱,可以俾人企喺度食三文治。香蔥鹹牛肉芝士滑蛋三文治,滑蛋同鹹牛肉十分夾,芝士香濃順滑,加上香蔥點綴,大大嘅滿足感。鮮芋泥肉鬆三文治,真係好新鮮!勁爆餡,賣相一流,芋泥B出嚟嘅感覺超級療癒,加上肉鬆,口感好有層次。招牌芫荽午餐肉滑蛋三文治,極厚切嘅午餐肉煎到香氣四溢,重點係芫荽,同午餐肉滑蛋搭配好過癮,芫荽控必食推薦。牛油果碎蛋三文治,呢款系凍食,牛油果口感綿密軟冧,尤其喜歡碎蛋沙律,非常欣賞佢哋嘅三文治夠新鮮,用紙盒裝住衛生又方便。📍大吃大喝 (油麻地)油麻地彌敦道525-543號寶寜大廈地下525B號舖

📍大吃大喝 (油麻地)
油麻地彌敦道525-543號寶寜大廈地下525B號舖