2024-02-13
馬鞍山嘅🌟555 Thai Fusion🌟係泰式🇹🇭Fusion菜餐廳,剛開業不久🆕!晚市有♨️泰式火鍋一人前,份量豐富!♨️泰式火鍋 $198🥥原個椰青椰子雞湯勁多椰子肉,味清香,為食材附上一浸清幽嘅椰子味!另可選冬陰湯底!♨️火鍋食材一碟有齊晒蝦、花蛤、泰國牛肉丸、泰國豬肉丸、魚丸、豬肉片、雞肉、唐生菜、秀珍菇、蕃茄魚、青通菜、粟米芯、泰國米粉,份量豐富!🦀泰式咖喱軟殼蟹 $118咖喱汁又香又濃,少少少少嘅辣味恰到好處!軟殼蟹香脆而且鮮味!入面嘅薯仔入晒味,正!咖喱汁仲可以成為火鍋嘅蘸料,一物二用!🐖豬頸肉 $78燒得夠香口,肉質軟嫩,唔錯!🍹冬陰鮮椰香荔枝特飲 $58帶淡淡椰香同埋荔枝甜,泰式香草嘅味道啱啱好!用香茅做飲管,更能突顯泰式嘅感覺!🍺啤酒 $42供應象啤或者勝獅啤!
♨️泰式火鍋 $198
🥥原個椰青椰子雞湯
♨️火鍋食材
🦀泰式咖喱軟殼蟹 $118
🐖豬頸肉 $78
燒得夠香口,肉質軟嫩,唔錯!
🍹冬陰鮮椰香荔枝特飲 $58
🍺啤酒 $42
供應象啤或者勝獅啤!