2019-08-18 555 views
同事介紹灣仔區抵食既lunch😊😌灣仔區食個lunch好食少少都差唔多成$100😣難得同事話依間泰國餐廳平得黎又好味😛 我地就一齊去試試🤤本身都怕 會唔會因為唔好食所以平呢🤔😣我同同事都叫左泰式炒雞肉炒金邊粉😜 因為自己第一次試怕會好辣🙄🤨依個套餐係餐牌上係冇辣椒樣既😅😂 應該最安全😂😂 同埋食泰式野點可以唔食金邊粉呢😄😋見隔離左右既食客所點既野食都好大碟同好大碗😏 同事真係冇講錯🤩 以$60~$70一個set lunch而又有咁既份量係灣仔區黎講簡直少之有少!😍🤗set lunch加3蚊可以轉熱龍眼水🤤 我就加左😋泰式炒雞肉金邊粉真係好味又唔辣🤤 最重要係佢個份量真係好足!雞肉份量又平均,絕對冇因為價錢平而少雞肉👏值得一讚😉 仲有炒金邊粉有啲酸甜味道食到我好開胃😂 成碟清曬🤤😝 不過有少少值得改善係唔太夠熱,可能lunch time太多客人關係😅 如果再熱啲,應該會更好味😘😋
同事介紹灣仔區抵食既lunch😊😌
灣仔區食個lunch好食少少都差唔多成$100😣
難得同事話依間泰國餐廳平得黎又好味😛
我地就一齊去試試🤤
本身都怕 會唔會因為唔好食所以平呢🤔😣

set lunch加3蚊可以轉熱龍眼水🤤 我就加左😋

泰式炒雞肉金邊粉
龍眼水
$75 (Lunch)
泰式炒雞肉金邊粉