2015-06-27 1584 views
同男朋友行完街, 男人居然話想食泰國菜於是睇openrice見到依間食評幾好, 一於上去試下餐廳環境闊落坐得都好舒服沙嗲串燒 - 包括左雞肉、豬、牛, 都燒得好嫩滑, 配上沙嗲醬好惹味, 而且有大量花生粒, 我最鐘意蒜蓉包 - 外脆內軟, 好香牛油味, 建議大家叫咖哩必定要配依個蒜蓉包泰汁鳳爪 - 非常鮮味, 配合蒜頭辣椒來吃, 微辣的醬汁惹味開胃 泰式炒金邊粉 - 賣相雖然普通, 但其實炒得好好食, 香但唔辣, 金邊粉好有咬口, 又唔會好油膩, Good冬陰功湯 - 都好飲嘅, 椰香與辣度恰到好處, 入面D海鮮料都幾足, 有蝦, 青口等, 飲完好想黎多碗泰式煎蠔餅 - 蠔頗大隻啖啖肉,食得出十分新鮮, 整件蛋餅炸得通透, 油份剛好男朋友食得相當滿足,決定遲D再Encore
同男朋友行完街, 男人居然話想食泰國菜
於是睇openrice見到依間食評幾好, 一於上去試下

餐廳環境闊落坐得都好舒服

男朋友食得相當滿足,決定遲D再Encore
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)