2021-11-20
4兩大閘蟹放題1.5 hrs💰498(5-9pm入座)💫評分: 7.4/10💬大閘蟹放題即叫即蒸,~15分鐘每人可以一次叫兩隻,不過我諗<10分鐘內都有🥰,我就食咗5隻🤣🤣🤣,book位會送芒果糯米飯🥭🍚味道就無咩特別,蟹粉類嘅嘢食都唔OK🥲🥲🥲,唔好曬quota,某啲泰式野食🇹🇭還好,例如炸物墨魚角、炸蝦餅、脆炸香茅雞同冬陰功,選擇唔算多,主要都係為咗嚟食大閘蟹🦀🦀🦀,都算新鮮,最尾嗰隻就爭啲,其實都睇luck多唔多膏🤣,四兩膏算中間,相嗰隻喺最多,都算爆膏,呢度嘅大閘蟹全部都係食蟹公🤣,要讚嘅係店員嘅服務態度一流,同朋友食得好開心,好似打仗咁,捉緊咗今年食大閘蟹嘅尾巴🥳芳華絕代📍旺角界限街36號1-2樓(太子🚇D出口行2分鐘就到)❣️再訪?🄼🄰🅈🄱🄴#芳華絕代 #放題 #大閘蟹放題 #大閘蟹 #太子 #太子美食 #香港美食 #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkig #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram #foodiehk #foodlover #
💫評分: 7.4/10
芳華絕代
📍旺角界限街36號1-2樓
(太子🚇D出口行2分鐘就到)
❣️再訪?🄼🄰🅈🄱🄴
#芳華絕代 #放題 #大閘蟹放題 #大閘蟹 #太子 #太子美食 #香港美食 #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkig #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkig #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram #大閘蟹專門店 #hairycrab #hairycrabs #泰菜 #小店 #放題 #任食