2021-04-17 30 views
-Light Rail Pizza🥡-屋企附近不嬲冇乜野食有日行過見到新開Pizza店!價錢又唔貴既有分大批細批🍕即刻買黎試下🤣不過餐廳只做外賣冇堂食位置😉-雙拼Pizza 細批10吋 $88第一次食貪心的小編當然揀雙拼🤣揀左雞肉同蝦🍕Pizza即叫即整要等大約20分鐘😉佢門口勁大陣d香料味但佢唔似係意大利個d做法陣味似中東個d幾特別🤣細批其實都有8件都唔少我就揀左厚批覺得有咬口d😋雞肉粒同蝦都算多而pizza即食好脆口但差左冇乜芝士係個🍕度做唔到拉cheese 🧀效果就失色左少少🤣但小店黎講呢個質素算唔錯👍-除左Pizza佢仲有賣D雜貨🥫有唔同既醬料飲品仲有意粉賣🤣
Light Rail Pizza🥡

雙拼Pizza 細批10吋 $88

除左Pizza佢仲有賣D雜貨🥫有唔同既醬料飲品仲有意粉賣🤣
2021-04-12
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)