2021-08-06
❤銅鑼灣 Banchan&Cook 🐷日本同韓國菜都係我既最愛😍😍😍 呢間韓國餐廳我Bookmark 左好耐,終於有機會去食下啦🤗 裝修走木系簡約風,環境似Cafe ,係我中意既風格👍 款式都幾多,味道又不錯,想再去喲🤤🤤 👅泡菜五花肉蛋包飯🐷 $105【Kimchi & Stewed Pork Belly Omurice】▪︎主打有香港極罕有既流心蛋包飯🍳 店員用刀切開,雞蛋就從兩側滑下來,好滑嫩好吸睛喲😍😍大大片濃郁泡菜捲上肥美三層五花肉,邪惡美味啊😝😝 可選擇白飯或牛肉飯,建議重口味人士選擇牛肉飯底🐄🐄 👅韓式甜辣炸雞 (半份)$138【Sweet & Spicy Fried Chicken (With Bones)】▪︎炸雞加煙韌炸年糕,沾上惹味既韓式甜辣醬,完美配搭😚😚 炸雞外皮香脆肉嫩,頗Juicy又不太油膩🤤🤤 配上爽脆酸甜蘿白青瓜,開開胃又可以再食多d😋😋 👅海鮮煎葱餅 $109【Seafood Pancake】▪︎一客3件,煎餅香脆可口,有大量大葱🌱魷魚🐙同雜錦海鮮,開心Share 🤗🤗 📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗😋 💕#reneecwb@wepromote.it
👅泡菜五花肉蛋包飯🐷 $105
👅韓式甜辣炸雞 (半份)$138
👅海鮮煎葱餅 $109
【Seafood Pancake】
📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗😋
💕#reneecwb
@wepromote.it
#korean#banchan#cook#chill#weekend#hot#hk#hkfood#hkeats#hkig#hkfoodie#foodporn#香港#work#chill
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #food #foodie#eat #around #the #world#is#my #ultimate #goal #happy#kol#pig#2021#sweet