2018-03-24 141 views
以Garfield做主題, 作為愛貓之人要黎試試!環境舒適, 可能我係閒日黎朝聖, 沒有太多人! 我地order左幾款美食, 分別係流心奶黃包, 帶子燒賣, 黑松露蒸飯和菠菜麵雞札, 當中流心奶黃包係最有驚喜, 奶黃餡料多到流出黎, 味道又唔會太甜, 好好味!帶子燒賣賣相都相當可愛, 味道都唔錯, 大大粒!而黑松露蒸飯都幾香, 只係覺得細碟左少少, 食落去比較乾身! 菠菜麵雞札就比較奇怪, 有少少格格不入, 但都入到口!整體黎講都唔錯, 可能人流唔多, 食物都好快上菜, 價錢就比一般點心價錢偏貴, 但係gimmick野本身就係咁,造型可愛, 味道真係唔錯, 值得推薦!
以Garfield做主題, 作為愛貓之人要黎試試!
環境舒適, 可能我係閒日黎朝聖, 沒有太多人!

$160 (Tea)
  • 流沙奶皇包