爸爸生日,我決定帶佢食好野慶生!因為我地成家都鐘意食濃味野,所以我特登揀左間有得食雞煲又有得食串燒既餐廳,一次滿足佢兩個願望!麻辣雞煲味道好濃 雞肉嫩滑我地個個食到讚不絕口而呢到既串燒都好出色嫁身為食肉獸既我地點左牛舌、牛柳粒、雞軟骨、豬頸肉叫左少辣串燒既調味岩岩好 加埋孜然粉特別惹味其中最正既就係牛柳粒燒起黎無乾淨淨 肉質仲係好嫩好多肉汁登登登!呢碟燒牛肋胸係壓軸登場真係一試便愛上!首先佢既份量好驚人,加埋成條骨一齊上,好震撼!不得不讚廚師燒牛肋骨既火喉控制得好好外面燒得好香 ,但內面既肉係粉紅色嫁,生熟度岩岩好!牛肋胸出名肉質鮮美,真係無令我失望,肉味好濃 醃得好入味接近骨既地方特別有咬口仲有烏頭 略嫌燒得太熟 有少少乾身而令我爸最開心既啤酒實在太平啦!一杯64係55$ 我爸勁高興飲左三杯我地仲偷聽到隔離枱話tower都係200$飲開酒既朋友應該知道出面叫個tower有幾貴!呢到真係抵!雖然呢到地方唔算好大 我爸媽身形比較大份坐落會唔夠寬闊但呢到勝在既係人情味員工好熱情 細心服務之餘同個個都有講有笑 真係好難得!
爸爸生日,我決定帶佢食好野慶生!

麻辣雞煲

味道好濃 雞肉嫩滑
我地個個食到讚不絕口

而呢到既串燒都好出色嫁
身為食肉獸既我地點左
牛舌、牛柳粒、雞軟骨、豬頸肉

叫左少辣
串燒既調味岩岩好 加埋孜然粉特別惹味
其中最正既就係牛柳粒
燒起黎無乾淨淨 肉質仲係好嫩好多肉汁

登登登!
呢碟燒牛肋胸係壓軸登場

真係一試便愛上!
首先佢既份量好驚人,加埋成條骨一齊上,好震撼!

牛肋胸出名肉質鮮美,真係無令我失望,肉味好濃 醃得好入味
接近骨既地方特別有咬口

仲有烏頭 略嫌燒得太熟 有少少乾身

而令我爸最開心既啤酒實在太平啦!
一杯64係55$ 我爸勁高興飲左三杯

我地仲偷聽到隔離枱話tower都係200$
飲開酒既朋友應該知道出面叫個tower有幾貴!呢到真係抵!

雖然呢到地方唔算好大
我爸媽身形比較大份坐落會唔夠寬闊

但呢到勝在既係人情味
員工好熱情 細心服務之餘同個個都有講有笑 真係好難得!