2021-10-13 388 views
朋友仔好鍾意食拉麵,今日同佢哋行尖沙咀就話要帶我食一間每一次都好多人排隊嘅拉麵店。佢話次次7點左邊到都排長龍,所以我地今次要早啲去食左先,之後再行街。。。我地5點50分去等開門,準時6點就入去食。餐廳環境唔算好大,我諗20-30個位左右,仲有吧枱嘅。。。餐廳選擇只有3款,今次我地一行3人就每人試一款😂料理長之選擇 慢煮豬肩肉+叉燒。。。。呢款拉麵係2款肉都齊嘅,拉麵可以自由加溏心蛋。首先真係要讚下佢個湯底,飲入口濃而不咸,仲會黏黏口,烹煮時間應該好足料。其次係個麵底,麵身q彈偏硬身,我個人好鍾意食呢個口感,好正!最後要讚佢個豬肩肉,入口即溶!讚讚!妹之選擇弟之選擇我地都覺得其實料理長選擇最抵食嘅,因為每款肉都有2片😎😎😎不過個份量有啲少,我覺得女仔食岩岩好,男仔就唔夠飽。呢度啲員工都好有禮貌,值得一讚!

餐廳選擇只有3款,今次我地一行3人就每人試一款😂

料理長之選擇
慢煮豬肩肉+叉燒。。。。

妹之選擇

弟之選擇

呢度啲員工都好有禮貌,值得一讚!
2021-10-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner