2020-11-16
秋風起就即刻想打反個邊爐🧏🏻♀️ ,聽到呢間重慶辣野個心都咪話唔怕怕,不過又心郁郁想試下🙆🏻♀️👆🏻紅糖冰粉 😻一坐低就送個冰粉比你,話環打邊爐之前食,護住個胃,有好多唔同種類既豆類,都幾有口感,夠曬凍,比你醒一醒神👆🏻曉宇鴛鴦鍋😼叫左麻辣鍋普通辣同大骨滋補鍋,普通鍋已經辣過譚仔5小(本人食10小已經會食流曬鼻水),後期仲會愈煲愈辣,👆🏻美國安格斯優質肥牛😼呢個牛都係普通野,有牛味,但唔覺真係好好食👆🏻功夫萵筍片 😻呢個有d新意,萵筍切到好簿好簿,大概碌30秒就食得,咬落好爽脆,索曬個湯底,爽到爆👆🏻竹笙😼普通野,試唔試都冇咩所謂,但勝在唔會漂到好白👆🏻手打墨魚滑😼都係普通野啦,不過加埋蟹子,都feel 到爽口既👆🏻曉宇四寶丸😼有蝦丸墨魚丸牛肉丸豬肉貢菜丸,佢個蝦丸有d驚喜既,不過其他就冇咩特別了,👆🏻鮮魚標😼鍾意食魚標既你都味咪錯過,因為好新鮮,唔同出面見到林batbqt 👆🏻桂花蚌😻呢個必叫!碌30秒就食得,好新鮮同咬落仲係貝類個種爽,唔會一pat 野咁,加埋小小麻辣更加有鮮味!👆🏻曉宇苕粉😻小妹覺得呢個好得意,口感唔似出面食既薯粉,反而係更加👆🏻8頭鮮鮑 (全份)😻*冇相睇呢個係
👆🏻紅糖冰粉 😻
👆🏻曉宇鴛鴦鍋😼
👆🏻美國安格斯優質肥牛😼
呢個牛都係普通野,有牛味,但唔覺真係好好食
👆🏻功夫萵筍片 😻
👆🏻竹笙😼
普通野,試唔試都冇咩所謂,但勝在唔會漂到好白
👆🏻手打墨魚滑😼
都係普通野啦,不過加埋蟹子,都feel 到爽口既
👆🏻曉宇四寶丸😼
👆🏻鮮魚標😼
👆🏻桂花蚌😻
👆🏻曉宇苕粉😻
小妹覺得呢個好得意,口感唔似出面食既薯粉,反而係更加
👆🏻8頭鮮鮑 (全份)😻
*冇相睇
呢個係必叫,呢個價錢食到呢個質素既鮑魚,味道一d都唔腥!仲要非常新鮮!size 仲要唔細架!