2019-03-21 169 views
第一次顧朋友光顧、叫了生蠔,威靈頓牛扒,焗蘋果金寶伴雲呢拿雪糕,特濃朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕⏰用餐時間:3小時👯‍♀️人數:2人💰價錢:$400/位🌌環境:很好,也有户外(但有點嘈,所以選了室內),室內環境很適合與朋友聚舊、不限時間,沒有人催促付款!🔸🔸🔸🔹🔸🔸🔸🥂生蠔+白酒🥂味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️評論:價錢有點貴,平均$50/隻,最愛吃生蠔,很肥美、因為沒有生蠔套餐,所以職員也送了2杯白酒!🍽威靈頓牛扒🐂味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️評論:經常聽到威靈頓牛扒,終於嘗試到😆🤤,估唔到咁好食👍🏻,無令我失望🤤🍽焗蘋果金寶伴雲呢拿雪糕🧁特濃朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕🧁味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️評論:兩個女仔食完生蠔,食埋個主菜就岩岩好架啦,最初驚唔飽,但估唔到份量可以!叫左兩個甜品(女仔有兩個胃😆),嚟到之後更加吸引,更加無令我地失望,呢間餐廳真係值得推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

⏰用餐時間:3小時

🍽威靈頓牛扒🐂

🍽焗蘋果金寶伴雲呢拿雪糕🧁
特濃朱古力心太軟伴雲呢拿雪糕🧁
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
$400 (Dinner)