2023-03-30 77 views
餐廳分上下兩層,下層係酒吧為主,上層食泰菜既特色餐廳。呢度環境好靚!有一個特大無邊際環形屏幕,會有星球、太空既夢幻投影,令人覺得好放鬆。煙燻三文魚刺身,搭配泰式酸辣醬汁,再加上辣椒同蒜頭,非常開胃!軟殼蟹柚子沙律,軟殼蟹香脆,柚子酸酸甜甜,好好味~飛天炒麵,用筷子夾起炒麵,再淋上醬汁。炸過既幼面香脆可口,配搭海鮮,有蝦和魷魚,蝦夠大隻鮮甜,加上清新既草菇,份量都好充足。甜品揀咗芒果班蘭糯米飯,班蘭同椰汁既香氣,糯米飯暖暖地,口感綿密,再加上酸甜芒果果肉,中和糯米飯既甜膩。飲品方面,點咗兩杯,一杯mango smoothie,清甜芒果味道。另一杯base brother就係酸酸的檸檬汁、配白蘭地加上姜啤,口感清爽帶少少苦澀。
餐廳分上下兩層,下層係酒吧為主,上層食泰菜既特色餐廳。

軟殼蟹柚子沙律,軟殼蟹香脆,柚子酸酸甜甜,好好味~