2023-10-04
8月份時喺kkday預訂9月生日飯,可惜滿心期待換來失望😶[好]1️⃣員工有打電話再三確認和詢問有無慶祝活動,挺貼心。2️⃣刺身款式多,3文魚帶子新鮮厚身!原條大甜蝦軟嫰鮮甜👍 無限添飲汽水. 3️⃣ 食物以中菜居多, 例如中湯、燒味、點心、小菜、片皮鴨、粥、中式糖水,當日更有蟲草雞燉湯或龍蝦海鮮湯二選一,適合鐘意食中菜嘅屋企人. 4️⃣餐廳座落西九文化區,食前可以在海濱欣賞黃昏,亦有免費泊車兩小時。______________________________[壞]1️⃣ 海鮮好食但浪費唔少時間去排隊,出嘅份量唔多,我同老公排咗2次蒜蓉粉絲扇貝但2次去到面前就派晒,之後大家齊齊罰企一陣等下一盤 ,但轉咗另一款海鮮😒 總之每一次排到前面有咩就拎咩……玩隨機,差唔多臨走個時屋企人拎到扇貝(終於食到太感動..)2️⃣ 送蛋糕嘅員工個種說話方式真心需要改善, 短短大合照時間已感受到佢個種無耐性表現. 3️⃣食物款式無咩特色, 西式甜品區選擇唔多, 似小型婚宴嘅candy corner, 的確性價比唔高!
1️⃣員工有打電話再三確認和詢問有無慶祝活動,挺貼心。
[壞]