2021-12-08
同朋友行完海之戀嘅Donki就打算食過飯,而家商場都有唔少類型嘅餐廳選擇,但我地兩個大食怪今次就㨂左食放題😆夜晚$278一位,價錢都合理,見餐牌選擇都唔少,所以就吸引左我地入去佢每一款食物都細細件,我反而覺得好好,咁樣更加可以試多啲唔同嘅食物,唔會咁易飽刺身方面整體新鮮,帶子甜美,選擇種類都多,滿意🤗清酒煮蜆大大隻唔錯、燒芝士沙律帆立貝味濃好食,牛柳粒都唔鞋,不錯燒蝦大隻彈牙有蝦味,而比目魚更加要讚,因為肉質好嫩滑、又甜喎,所以總共encore左三次炸蟹柳都唔會叫好油膩,上枱時仲係熱辣辣脆嘅,燒牛脷都做到好爽口,腌得入味,好食辣味三文魚手卷,迷你的骰,但入邊都好足料,味道幾好,拖羅蓉壽司都新鮮好味,雞軟骨正常啦炸物有榴槤波、椰汁流心波同紫芋波,榴槤波勁香、椰汁波真係有椰汁喺入邊流出來、紫芋就甜甜地煙煙韌韌好食壽司方面就有忌廉芝士鰻魚卷、香芒吉列大蝦卷同埋鰻魚玉子燒,係好食嘅因為想食啲菜所以就叫咗個壽喜燒、估唔到牛肉份量都幾多,而且都唔係差嘅肉,都幾好食喎,啲蔬菜配上甜甜嘅壽喜燒汁,唔差得過出邊啲日本餐廳每枱仲可以有一人一個Movenpick雪糕,正😄另外仲有啲熱食同冷盤都有自助形式咁出
刺身方面整體新鮮,帶子甜美,選擇種類都多,滿意🤗
清酒煮蜆大大隻唔錯、燒芝士沙律帆立貝味濃好食
,牛柳粒都唔鞋,不錯
燒蝦大隻彈牙有蝦味,而比目魚更加要讚,因為肉
質好嫩滑、又甜喎,所以總共encore左三次
炸蟹柳都唔會叫好油膩,上枱時仲係熱辣辣脆嘅,
燒牛脷都做到好爽口,腌得入味,好食
每枱仲可以有一人一個Movenpick雪糕,正😄
另外仲有啲熱食同冷盤都有自助形式咁出去拎,甜品、湯、炸野乜都有啲,非常之豐富