海港城呢間時尚海景泰國菜Nara Thai Cuisine,喺2020年更被列入曼谷米芝蓮餐廳美食推介。每一台都會有嘅蝦餅,食落香脆唔油膩,食完之後手指少少油都冇。香茅烤雞半隻 $238呢個香茅烤雞非常推薦大家叫,落單之後餐廳先開始去整,製作需時30分鐘,一上菜就已經聞到香茅同其他香料味,雞肉又滑又嫩,可以淋埋個泰式醬汁一齊食。酥皮冬陰粟米濃湯 $88仲有一啲fusion菜式,好耐冇飲過酥皮湯,餐牌一見到就好想叫。粟米濃湯飲落會帶好輕微冬陰功嘅辣味,將啲酥皮浸落湯後再食,好懷念呢個味道。泰式炒通菜 $88我自己食泰菜一定要叫返碟炒菜,味道正正常常。芒果汁 $38飲落仲會飲到芒果纖維,夠晒原汁原味。

香茅烤雞半隻 $238

酥皮冬陰粟米濃湯 $88

泰式炒通菜 $88
我自己食泰菜一定要叫返碟炒菜,味道正正常常。

芒果汁 $38
飲落仲會飲到芒果纖維,夠晒原汁原味。
  • 香茅烤雞