Hiring
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
2019-12-27 836 views
今日收工過左去海之戀商場donki行街購物,買完野之後就去醫下肚啦!見到附近有間譚仔,就即刻唸起佢隻土匪雞翼,好啦,去回味下啦。入到去果陣都好多客人,成個場爆晒,不過就無左個海景位啦,我坐左係中間個二人位,食米線都有海景重想點先!我就menu都唔洗睇就點左個墨魚丸,雞肉十小辣,再加多個細土匪。等左5分鐘左右個米線就到啦,食落去個湯都係一樣保持住水準,唯一有驚喜嘅就係墨魚丸,好彈牙同埋中間都食到墨魚肉,感覺上係進步左,而雞肉就無咩特別,都係食下土匪雞翼算啦,雞翼夠熱,好香,出面就真係食唔到,成碗米線好快就食晒啦,會再黎幫襯。