有次朋友叫我去鐵板試下,話覺得這間餐廳好過以前. 其實我之前只係去過沙田鐵板食過,但APM 個間就無去過~ 咪去試下 星期一晚同左兩個朋友仔去食~ 我地已經見到門口放左塊dinner set menu. 好似好多野食咁~~我地叫左個海鮮刺身二人套餐& 一人便當餐. 我覺得最好食係鹽燒秋刀魚,而家這個季節最岩食秋刀魚,不太油,d 汁酸酸地,整得唔錯!! 其次係海鮮鍋,材料都好足,湯底幾鮮味~ 冬天食熱鍋物最好不過. 個炸蝦天婦羅都幾好食,仲有埋甜品~ 一人便當叫左照燒帶子,帶子份量適中,個便當包埋刺身,都幾厚下…如果男仔食一定勁飽價錢算抵,食到咁多野食~ 3個人都係俾$90以下, 服務不錯~ 我地問左個waiter 有d咩推介,佢都好polite & 介紹一至兩個dinner set 俾我地~ 下次應該會再去