2022-10-06 1809 views
想食到原汁原味既海鮮,一定要去食蒸海鮮🦞!今次來到銅鑼灣分店,期待已久呢!龍蝦海鮮蒸氣鍋餐 原價$328,好多時都見到有做優惠價!價位相當不俗!服務殷勤!店員會協助你海鮮及計時。諗起都流口水經典龍蝦海鮮蒸氣鍋餐(原價 $328)🥢生猛厚肉龍蝦半隻每人半邊厚肉龍蝦,真係不得了,賣相好震撼,質素更是叫人驚喜,鮮甜至極,肥厚紮實!巨大雙鉗,再加埋肥美尾肉,超滿足🥢蟶子皇差唔多係我手指既兩倍!蟶子皇長過手指呀!蟶子鮮甜無沙,新鮮好味,驚喜🥢韓國鮮鮑魚爽口,而且帶韌性,味道唔係超濃卻充滿鮮味。有嚼勁,好啱我口味!🥢扎扎跳海生蝦店員蒸蝦的時間控制良好,蝦肉不老且嫩,爽脆彈牙 ,完全唔痴殼,叫人吃個不停!🥢爽甜貝殼類大蜆同花甲超鮮甜,飽滿漲卜卜,咬下去居然會爆汁!🥢點心小心流沙包、黑金流沙包、古法馬拉糕、千層薑汁糕!最驚喜係有小籠包供應,外皮厚薄適中,啖啖肉。每一樣點心都不錯!做得好過不少茶樓。🥢松草花滑雞蒸焗出來的雞肉夠,原汁原味,夾雜健脾益肺的蟲草花香味!好味哦!🥢有機三寶蔬最後會有d 蔬菜清清口腔,有南瓜好粉,最好食~蘿蔔、冬瓜、娃娃菜用鍋蒸完全不熱氣,很健康。

經典龍蝦海鮮蒸氣鍋餐(原價 $328)

🥢生猛厚肉龍蝦半隻

🥢蟶子皇

🥢韓國鮮鮑魚

🥢扎扎跳海生蝦

🥢爽甜貝殼類
大蜆同花甲超鮮甜,飽滿漲卜卜,咬下去居然會爆汁!

🥢點心

🥢松草花滑雞