2018-07-04 135 views
今次嚟咗食海鮮,入到去餐廳先知道餐廳原來咁大嘅,出面雖然天氣炎熱,但總係有好多人係出面燒嘢食,店家都好貼心咁俾咗個好大嘅風扇同冷風機佢哋怕熱嘅我梗係坐入面有冷氣嗰度啦店員們全部面帶笑容好有禮貌,可能見到之前嘅食評佢哋個個都有改善啦值得一讚!今次我地叫左個398元既2人餐,值得讚嘅係無論店入面同廁所都有冷氣,咁夏天嘅話都唔會好熱首先嚟咗個冷烏冬,用左胡麻source 整,好開胃之後仲有叫沙拉🥗,涼涼地好開胃之後店員會陸續奉上海鮮,蜆有不同size ,仲有超級新鮮既龍蝦店員擺入去蒸嘅時候我哋仲見到個龍蝦係動既,唔明白點解開邊開左咁耐都識動配左,生啤,冷冷的,好正店員好有禮貌咁幫我地逐樣放入去再計時,再幫我地拎出嚟俾我哋食,服務態度超級好值得一讚,我估好多都係學生嚟嘅應該係暑期工掛個個個樣都好細個咁,不過服務態度好好值得加人工😂😂總括嚟講,嘢食好新鮮鮮甜,最後個粥都absorb 左海鮮既鮮甜下次要帶埋屋企人嚟食

怕熱嘅我梗係坐入面有冷氣嗰度啦

值得一讚!

首先嚟咗個冷烏冬,用左胡麻source 整,好開胃

之後仲有叫沙拉🥗,涼涼地好開胃

配左,生啤,冷冷的,好正

😂😂

下次要帶埋屋企人嚟食