2019-03-10 42 views
今日同個好耐冇見ge朋友聚舊, 所以登特搵左間嘅樓上cafe諗住靜啲可以有個地方傾下計呢到環境宦都幾好,裝修雅致呢到ge d game可謂應有盡有連我最鐘意ge人狠遊戲都有可惜今日得2個人玩唔到因為正直晚餐時間, 所以有set dinner食我地揀咗2個set dinner諗住share嚟食我就黑松露磨茹意大利飯而朋友揀左卡邦尼意粉呢到啲嘢食唔單止係個碟大,連份量唔細卡邦尼意粉好好香忌廉同芝士味, 佢個意粉係索晒啲汁, 所以每一啖都好creamy而且個尾會帶小小蒜香味,都幾好味架黑松露磨茹意大利飯同樣係好creamy, 初時仲以為咁creamy個飯會淋晒, 點知又唔係, 佢creamy得嚟又不失煙韌,個飯好咬口, 黑松露醬個味好出, 同濃厚ge磨茹味融為咗一體好正仲食到微香嘅芝士味, 好好食我地另外仲叫咗個洋蔥圈食, 佢上枱個陣應該岩岩炸起仲好熱辣辣, 咬落去好香脆呢杯嘢飲真係重點推介, 佢係OREO奶昔嚟飲落有啲似cookies and cream雪糕ge味咁, 但係味道就香好多, 勁香牛奶味, 飲落去係好滑好舒服, 而且又唔會話太甜, 個人認為好出色榛子牛奶咖啡係我朋友點ge, 我

呢到環境宦都幾好,裝修雅致

呢到ge d game可謂應有盡有
連我最鐘意ge人狠遊戲都有

可惜今日得2個人玩唔到

因為正直晚餐時間, 所以有set dinner食
我地揀咗2個set dinner諗住share嚟食
我就黑松露磨茹意大利飯
而朋友揀左卡邦尼意粉
卡邦尼意粉

呢到啲嘢食唔單止係個碟大,連份量唔細

黑松露蘑菇意大利飯

仲食到微香嘅芝士味, 好好食

洋葱圈

OREO奶昔
呢杯嘢飲真係重點推介, 佢係OREO奶昔嚟

榛子牛奶咖啡

榛子牛奶咖啡係我朋友點ge, 我試過一啖佢個咖啡都幾香下, 伴隨住濃濃地嘅榛子醬味都唔錯

2019-03-05
$157 (Dinner)
卡邦尼意粉
黑松露蘑菇意大利飯