阿佳拌麵係一間賣台灣地道食物既舖頭, 係西九龍中心8樓, 由於疫情冇堂食, 所以只能外賣返屋企食, 呢間都係不二之選超平民價錢已經可以食到好飽! 麵線同拌麵都係呢到既招牌菜我地就揀左蚵仔麵線, 鹽水雞拌麵, 台醬牛肉拌麵, 台南生煎包蚵麵線好多蚵仔, 麵線好幼好正宗既台灣口味, 蚵仔同麵線好夾, 不過可能我地本身唔中意食酸野, 就會覺得個麵線湯底好酸, 係醋味黎鹽水雞拌麵, 雞唔霉,個麵煮得好煙韌, 唔會好乾,  麻醬唔會太多, 岩岩好我比較中意台醬牛肉拌麵d牛肉煮得好淋, 唔痴牙,沙茶醬唔似打邊爐咁咸, 岩岩好吊下味台南生煎包熱辣辣即食一流, 入面多肉汁, 個飽面煎到脆脆地, 更加好味, $10 三個, 好便宜!

超平民價錢已經可以食到好飽! 麵線同拌麵都係呢到既招牌菜

TakeAway