2022-08-28
餐廳設有放題或單點,而今次勇者們就單點左幾款試一試1️⃣關東煮: 話哂關東酒場出門有一大個關東煮灘檔!當然必須試一試佢今次我地嗌左麻吉燒同大根 ( PS本來係想嗌芝士魚蛋但嚟錯左=.=) 大根唔算入味 而且湯底偏咸($31)食緊既途中不斷黎錯單 將隔離枱點既放題野食係咁塞過黎>.< 懷疑佢地無睇單就亂上 2️⃣雜菜鍋: 本身係想試個壽喜燒但賣晒~得返雜菜鍋🥺食材十分普通,唔好expect有日本野菜,只有平時食燒味飯配搭嘅小唐菜,勁硬嘅娃娃菜同冬菇,湯底亦係清湯,所以雜菜完全無入到味,整體極為普通($58)3️⃣燒雞泡魚乾: 乾燒,無擦蜜糖,食起黎比較乾身同咸,配搭蛋黃醬有點格格不入,不過勝在即燒即上,温度夠熱。($68)4️⃣花蟹蓋: 劣之極致!花蟹蟹肉有非常刺激性的味道!上面啲葱都遮掩唔到!難以入口!和薯片(原味無鹽)一啲都唔夾!唔建議試 ($72)5️⃣串燒: 燒鵪鶉蛋同燒鴨舌調味得宜($18) 成為本日MVP溫馨提示💟: 埋單後必須對單 必須對單 必須對單 ( 重要野講3 次)。食緊嘅時候不斷黎錯野不止,埋單個陣更發現佢地收多左份關東煮嘅錢。。。整體而言餐廳嘅裝修同氣氛非常好,更有多
3️⃣燒雞泡魚乾: 乾燒,無擦蜜糖,
整體而言餐廳嘅裝修同氣氛非常好,更
有多款日本酒售賣,適合同三五知已黎chill下,但食物質素強差人意,希望黎緊會改善一下