渡假勝地之選🏖️浪漫海景Bar&Restaurant🍺🌹Zak’s愉景灣今次放假同豬仔慶祝紀念日,一齊嚟咗愉景灣,大家都好興奮期待啊😚今次我地一齊去愉景灣酒店住一晚,晚餐選擇咗哩度最出名、最大間既海景餐廳Zak’s🥰哩間餐廳慶祝、求婚、聚會都一流,對住個無敵大海景,配上浪漫燭光🌹真係好啱情侶一齊嚟👩🏻‍🤝‍👨🏼哩度既服務員係唔識講中文,野食又大大份外國size,食客多數係外國人,真係有一種去咗外國度假既感覺🤗遲啲會出番一個愉景灣酒店room tour 俾大家睇,記得留意我哋🥰 ✨Half Ribs $199哩間餐廳既豬肋骨出名大份抵食又高質,當然要試吓😋一上枱分量好滿足,燒烤醬好惹味,外皮烤得好香脆,肉質好軟爛,輕輕用叉一撥,肉骨自動分離,一啲都唔乾柴,仲保留住肉質既鮮味同肉汁😍豬肋骨骨頭算細,食落啖啖肉!佢既配菜份量超多,薯條直情可以當正餐,薯條好脆,味道偏咸重口味,仲配上洋蔥沙律🤤味道好正宗👍🏻似係美國餐廳食緊。必點啊👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✨Linguine Vongole $165哩間餐廳既蜆肉意粉出名多蜆肉,大大碟!一上枱份量果然超巨型,係平時出面份量既兩倍幾,3個人食都夠😆佢既蜆
渡假勝地之選🏖️
浪漫海景Bar&Restaurant🍺
🌹Zak’s愉景灣

✨Half Ribs $199

✨Linguine Vongole $165
哩間餐廳既蜆肉意粉出名多蜆肉,大大碟!一上枱份量果然超巨型,係平時出面份量既兩倍幾,3個人食都夠😆佢既蜆肉好鮮甜,目測最少20粒😍意粉夠曬醬汁,唔怕乾,不過味道嫌淡咗少少,蒜香味可以再濃,但整體性價比嚟講真係好正👍🏻大家可以試吓

✨Corona Daiquiri (Mango) $92
外國人既飲品果然巨型好多,哩杯芒果味雞尾酒好易入口,芒果味香濃,配上啤酒微微苦澀既口感,飲落好清新好純!2個人一杯都夠曬😆唔太飲得既豬仔飲完面都紅曬,仲醉醉地🤣大家不妨一試

🌸🌸溫馨提示
如果想睇到迪士尼煙花,記得提早同餐廳book枱。想寫字係甜品上,俾個驚喜對方,亦可以係電話度提早講!

🏠ZAKS (愉景灣)
愉景灣D'Deck 地下G04及1樓103
2023-08-05
$300 (Dinner)
Celebration
Anniversary