2024-02-21
係香港每次要食墨西哥野都好貴🇲🇽想揾間平民少少既快餐廳既話個份量又麻麻😟不過今日有個住元朗既地膽帶左我黎呢間,話大份夾抵食,強烈推薦我黎食🤩果然都真係好誇張,怪唔得都keep住有人外賣🥡不過我都係覺得堂食惹味啲,因為唔怕啲Nachos會淋哂。🐒嫩雞芝士餡餅💰$98👉🏻Nacho's👉🏻Coke ZeroQuesadilla黎講佢既芝士份量好足🧀而中間仲有啲菠蘿🍍令到成個餡餅更加豐富有層次,而我無expect佢個side dishes份量有咁多,同埋係好classic既guacamole🥑就好似多左個小食咁😍好抵食。🐒經典美式芝士雞蛋污糟狗💰$75👉🏻薯條👉🏻手工美式黑咖啡呢個污糟狗因為真係太大份😆食到我地都無哂儀態,而味道方面就同一般熱狗一樣🌭不過特別之處係佢可以跟Americano/其他咖啡☕️可以解膩。🐒蒜香牛油單骨雞翼(12件)💰$56呢款小食既牛油味真係好重🧈而且佢係單骨雞翼,所以食落方便之外,佢既醬汁更加evenly coated係雞翼外皮🍗
🐒嫩雞芝士餡餅💰$98
👉🏻Nacho's
👉🏻Coke Zero
Quesadilla黎講佢既芝士份量好足🧀 而中間仲有啲菠蘿🍍令到成個餡餅更加豐富有層次,而我無expect佢個side dishes份量有咁多,同埋係好classic既guacamole🥑就好似多左個小食咁😍好抵食
🐒經典美式芝士雞蛋污糟狗💰$75
👉🏻薯條