今次我揀咗個位於旺角嘅荷里活冰室,都算係一個全新嘅嘗試😋😜。等我逐樣介紹吓啦,榨菜蔥油豬扒飯,融合咗豬扒嗰條油潤香口,再加上香香嘅榨菜味,真係我食落口嘅時候,咁融洽之餘又唔缺飽足感😽😽。再者,佢嘅西檸雞,係我個人至愛,因為雞肉嘅鮮香完全被檸檬嘅涼爽氣味增添咗三分之一 😍😍 。最後,就係個雜果冰,除咗可以為呢個浩大嘅膳食劃上一個完美嘅句號,仲有清胃嘅功效👻。傾完食物,我覺得唔可以忘記提一提佢嘅服務質素,因為佢哋嘅服務員態度親切,令我覺得好舒服😌😌。相反,如果可以改善一下佈置,可能遊客嘅體驗會更加完美🥺。總括嚟講,我真係好滿意呢間餐廳嘅食物同服務,對我嚟講,尤其是呢一間荷里活冰室,唔只可以大飽口福,仲可以體驗下真正嘅香港味😋😬。我相信你都會同我有同樣嘅感受,所以,我建議你可以試下黎呢間店,食一餐,保證妳唔會失望🍹🥘🍽️❤️