2024-08-24 323 views
今日午餐被啊姐拉去銅鑼灣,話佢要食餐港式雞煲火鍋先翻去做嘢😀,(唔使出錢嘅飯點會唔好食呢)。我哋今次嚟到米走雞,唔知點改今日同平時唔同,可能唔系lunch time,平時呢間餐廳人流好多,每次見到的時候全部嘅枱已經客滿😃前菜:♥炸魚皮,口感驚人脆口,用新鮮魚皮炸得香脆可口😀主菜系列:黃金芝士雞煲,濃郁嘅芝士覆蓋住個煲令人食指大動。每日限量,新鮮雞肉配上芝士,食左會震撼到你嘅味蕾!西班牙黑豚肉,口感好嫩爽口,豚肉好juicy,首選!蒙古羊肉片火候剛好,肉質保持咗口感有彈性,非常爽口啲羊肉味道香!♥澳洲牛舌,搭配特製醬汁,都好香・加埋時令蔬菜每一口都好清爽,有口福啦!都話,價錢嚟講,算超値,真係好多謝啊姐呀!每款食物都有佢特別之處,米走雞絕對唔係普通嘅火鍋店,你係超值又極具創新!

前菜:
♥炸魚皮,口感驚人脆口,用新鮮魚皮炸得香脆可口😀

主菜系列:

西班牙黑豚肉,口感好嫩爽口,豚肉好juicy,首選!

蒙古羊肉片

火候剛好,肉質保持咗口感有彈性,非常爽口啲羊肉味道香!