1K
👧🏻😋👅🍽✨港式fusion冰室 大推熱香餅漢堡😍-🐉 門面以戲棚風格融入打工仔心聲, 「有驚無險又到六點」; 店舖唔算大但龍鳳牆下都有一邊卡位好闊落🐉 晚餐有A-H八個餐好多唔同種類多達幾十款配搭, 仲有單點signature包同小食選擇好廣闊-🥞餐肉炒蛋熱香餅漢堡 $36💯餐肉厚身彈牙唔過鹹, 炒蛋挺身熱辣辣, 同質地鬆軟香蛋味既糖漿熱香餅好夾-🍩金沙朱古力流心西多士 $38✨三層包既西多中間夾滿流心朱古力漿, 唔會太甜太油, 除左面頭既脆脆我地食唔晒, 個西多雖然好大件但食落都唔膩-🐂 沙嗲牛肉煎雙蛋飯 $60 (餐)💯沙嗲醬偏甜帶麻辣味, 同出面食開既唔同應該係自己調教, 配流心蛋漿一流; 牛肉軟身份量多好好送飯-🍳滑蛋叉燒飯 $68 (餐)✨蛋皮薄身但juicy, 叉燒鹹鹹甜甜同個豉油勁夾-🍅 老荔招牌蕃茄湯 $58 (餐)💯同我想像中番茄湯好唔同, 就應該唔係個個都鐘意既主流味道: 第一下飲落有陣甜甜地話梅味, 後勁有辣幾特別💯三拼雙煎熟蛋加肉燥配米通粉, 甜甜地同個番茄湯幾夾, 米通裝滿湯都好彈牙-🐖 麻麻地豬扒 跟餐加配 $18✨叫左個跟餐小食見佢咁大塊問左店員, 原來
👧🏻😋👅🍽✨
港式fusion冰室 大推熱香餅漢堡😍

🥞
餐肉炒蛋熱香餅漢堡 $36
餐肉炒蛋熱香餅漢堡

🍩
金沙朱古力流心西多士 $38

🐂
沙嗲牛肉煎雙蛋飯 $60 (餐)

🍳
滑蛋叉燒飯 $68 (餐)
✨蛋皮薄身但juicy, 叉燒鹹鹹甜甜同個豉油勁夾

🍅
老荔招牌蕃茄湯 $58 (餐)

🐖
麻麻地豬扒 跟餐加配 $18
✨叫左個跟餐小食見佢咁大塊問左店員, 原來同單點一樣份量, 平足$20; 豬扒質地鬆化有肉汁, 麻香十足
麻麻地豬扒

🍹
特飲 跟餐 +$8
💯阿華田脆脆火山有用碎冰凍得夠平均, 撈勻脆脆後都冇淋到痴晒牙算唔錯
💯奶茶紅豆冰個紅豆蓉唔太甜好難得! 同濃郁奶茶底好夾
餐肉炒蛋熱香餅漢堡