2024-07-07
估唔到香港都有咁高質嘅放題,魚子醬、松葉蟹腳、珍寶赤蝦都可以無限食😝 #自助區: 麻辣魚皮、味付螺肉、涼伴海蜇絲、泰式肉碎粉絲沙律、泰式酸辣手撕雞港日泰嘅多款開胃涼菜,放起自助區隨便夾,放得好整齊同完整,可見每日都係重新準備,細節位做得好好。淨係涼菜已經好有驚喜,個人最推薦麻辣魚皮,我地encore咗3次,魚皮爽口,十分開胃。#極品海鮮拼盤:魚子醬、松葉蟹腳、磯煮鮑魚、翡翠螺、蚌、珍寶赤蝦海鮮拼盤好啱用嚟打卡,擺盤靚之餘仙氣十足。原客魚子醬超滿足,鮑魚入味,海鮮都唔馬虎,每款都好鮮味。總括升級拼盤係超值!而且仲係任食嘅😋#海膽帶子係呢到嘅名物,網上人人都加我地都唔執輸。海膽同帶子好夾,兩種鮮甜夾埋,好有驚喜。#蟲草花燉雞湯推薦!!!放題有足料𡃁湯。#泰國菜餐廳泰菜都做得好出色,我地都好中意泰式生蝦、炒雜菜、串燒、豬頸肉、蝦餅、魚餅、生菜包和冬陰功湯,我地最開心係每款都可以試哂,滿足我地花心嘅胃口。甜品同飲品喺自助區任拎,仲有多款刺身、握壽司、手卷、火炙壽司⋯⋯仲有好多食物未能盡錄,啱哂咩都想試嘅我
#海膽帶子
#蟲草花燉雞湯
推薦!!!放題有足料𡃁湯。
#泰國菜