2023-07-03 14 views
老公最中意食酸菜魚🐟今次同老公去咗尖沙咀嘅湘湘娘娘食酸菜魚😋湘湘娘娘係一間川菜小館🌶有多款冷盤,熱菜同湯羹等🍲 樣樣都熱辣辣上枱,好惹味好吸引!⭐️菊花酸菜魚 💲288呢道菊花酸菜魚用上鱸魚。配上酸菜同不同香料調味,味道酸辣開胃。湯頭飲落好順口,帶有淡淡麻香。魚肉鮮嫩多汁,肉質細緻,味道濃郁。⭐️四川回鍋肉 💲128口感鮮嫩,肉質細膩。搭配著辣椒,咸鮮度適中,好岩送飯。⭐️酸辣土豆絲 💲68一道簡單卻不失美味的家常菜。湘湘娘娘的土豆絲口感非常爽口,酸辣味道恰到好處,令人感覺好開胃。⭐️招牌娘娘炒飯 💲158用咗秘製醬油去炒飯,炒得粒粒分明,而且好入味。味道濃郁,香氣十足,份量好足夠。📍湘湘娘娘 尖沙咀北京道12A號太子集團中心8樓
老公最中意食酸菜魚🐟今次同老公去咗尖沙咀嘅

⭐️菊花酸菜魚 💲288

⭐️四川回鍋肉 💲128
口感鮮嫩,肉質細膩。搭配著辣椒,咸鮮度適中,好岩送飯。

⭐️酸辣土豆絲 💲68

⭐️招牌娘娘炒飯 💲158