2023-04-13 40 views
灣仔區新舊兼融,喺我最喜歡的地區之一。今日同朋友喺平日下午到這間cafe食lunch,感覺悠閑,食物亦有質素,性價比頗高。午飯時間有all day menu同daily menu,大部分都只係七八十蚊。我點了黑松露雞肉忌廉野菌炒意粉,每一條意粉都沾滿香濃的黑松露醬,伴以嫩滑雞肉同三款野菌,很對胃口!朋友點了辣茄醬煙三文魚海鮮意大利粉,想不到海鮮有驚喜,除了煙三文魚,還有大蝦及青口,食落仲好有鮮味,配埋辣茄醬更加開胃。餐廳環境安靜清新,仲有唔少電掣位俾客人叉電,無論係一個人用notebook做嘢,定係同朋友相聚,都係一個唔錯嘅地方。

2023-04-11
Type of Meal