2019-08-30 865 views
去開灣仔,突然肚餓好想食tea,經過見到呢間車仔面店冇咩人之餘,仲好抵,一於試一試!係傳統既車仔面店既裝修,其實tea果陣都還好,唔會太逼。而且環境又唔會污糟,唔錯!粉面餐:三餸一面 $36包飲品供應時間:7:30-11:30 & 14:30-19:30雞翼 餐肉 牛腩 米線(咖哩汁)+熱華田-鹵水雞翼好香好入味,好大隻-餐肉有啲少,得兩塊-牛腩份量反而多,而且燘得好腍,唔會韌之餘仲要冇渣架,推薦!-咖哩汁好香,好辣。因為有牛腩,所以淋左少少腩汁,湯底味道岩岩好!雞翼 蘿蔔 魚皮餃 米線(咖哩汁)+凍奶茶多奶-蘿蔔入味,份量多,冇渣-魚皮餃得兩舊,有啲少-清湯底加咖哩汁好似淨係得辣味咁,好彩朋友比左啲有腩汁既湯我,加完落去就反而味道唔錯~-凍奶茶沖得幾好,不錯不失

粉面餐:三餸一面 $36包飲品
供應時間:7:30-11:30 & 14:30-19:30

雞翼 餐肉 牛腩 米線(咖哩汁)+熱華田
-鹵水雞翼好香好入味,好大隻
-餐肉有啲少,得兩塊

雞翼 蘿蔔 魚皮餃 米線(咖哩汁)+凍奶茶多奶
-蘿蔔入味,份量多,冇渣
-魚皮餃得兩舊,有啲少

-凍奶茶沖得幾好,不錯不失