2016-12-03 301 views
灣仔頭最近開左間All-Day Breakfast的餐廳,星期五晚唔知食咩好,就由灣仔尾行去灣仔頭搵食,真係好腳骨力架姐先上餐包,熱熱地,加埋牛油半溶係包入面,好香!荔枝梳打,唔算太甜,入面重有兩三粒荔枝肉。酸酸甜甜,配肉類食品時都幾清爽凍朱古力都算幾高質,朱古力味幾濃,夠哂香。配上面頭既奶油,入落口都幾滑幾香。唔錯Burger size夠厚身,麵包烘得熱辣辣。大啡菇勁厚身,而且都幾多汁下,口感好軟。和牛漢堡都係厚身,好多好多汁,香料味幾吊味。炸薯角幾香,配上有肉汁的醬汁去食,另有一番風味西冷自動幫我決定左幾成熟,上台時大約7-8成熟。肉汁唔算話好多,但係肉質都幾鬆軟,咬落口唔會好多筋或者渣,肉味都唔錯。西冷部份地方較肥,有D地方較瘦,可以一塊西冷食到兩種口感,相當唔錯!埋單都係每人130蚊左右,以灣地金鐘地段黎講,食呢個晚餐絕對唔貴。
先上餐包,熱熱地,加埋牛油半溶係包入面,好香!
大啡菇和牛漢堡配炸薯角
和牛漢堡都係厚身,好多好多汁,香料味幾吊味。

炸薯角幾香,配上有肉汁的醬汁去食,另有一番風味
美國西冷牛扒伴炸薯角
西冷自動幫我決定左幾成熟,上台時大約7-8成熟。
2016-12-02
大啡菇和牛漢堡配炸薯角