2022-09-19
1971 views
餐廳位於灣仔其中一條小巷仔入面,裝修風格唔係平時日式果種,而係有d似美式快餐店既感覺。環境以白色橙色為主,超級光猛同醒神! ⦁三文魚兩味Poke Bowl $85夏威夷魚生飯除左有魚生,仲有好多顏色鮮艷既配料,包括粟米、牛油果、椰菜和枝豆,低卡低脂超級健康。餐廳將三文魚切成粒狀,又厚身又有咬口,分別整左醬漬版同刺身版,兩款揀我比較鍾意刺身版既清新。 ⦁日式麻醬烏冬 $45烏冬煙韌彈牙,配一大盒日式麻醬,撈完成碗令每條烏冬沾滿麻醬。配料都有蟹柳、蛋絲、青瓜等,都幾多下。btw食完有種覺得自己健康左😬! ⦁魚全部都係魚 $86最上面有海量既吞拿魚蓉拌吞拿魚赤身,我好鍾意赤身既口感,有咬口得黎冇筋。卷物本身就係三文魚蟹籽反卷,口感豐富,所有魚都好鮮甜肥美。我口痕就嗌多個炸蕃薯條、mini版既沙律同飲品,都只不過加多$25。✨值得一提既一定係蕃薯條,份量以小食黎講算多,另外好少餐廳有炸蕃薯條,炸粉好少,但出爐果陣又熱又脆,唔洗點醬我都可以食到成包!👍🏻
⦁三文魚兩味Poke Bowl $85
⦁日式麻醬烏冬 $45