2024-07-21 192 views
假日帶朋友嘅狗狗去玩~發現原來濕地公園附近有間咁日系嘅餐廳😳最重要係pet friendly🐶🐱出面有露天位,但都歡迎狗狗進店🫶🏻大熱天時人同毛孩都唔洗驚熱死🤭🤭舖內比想像中闊落~日系木質裝修打卡影相都好靚💜食物種類都幾多選擇~想食飽d定輕食都ok👌🏻我哋仲唔覺意揀咗牛角包全餐🤣🤣🤣(太愛牛角包了吧?!)💜All Day凱婷早餐牛角包鬆脆~必須要讚炒蛋炒得好靚好滑🤤真係覺得蛋係all day嘅主角🤣煙肉亦煮得唔會太油💜黑松露炒蛋配牛角包配田園沙律超大份量😳😳估唔大會咁大份~黑松露fans必點💜蒜香白酒煮蜆調味有層次好味~蜆肉夠大隻👍🏻💜西牛呢個牛角包再升一個層次🤩因為有炸過加埋焦糖蜂蜜~另外仲有cream同雪糕一齊食,我呢個甜品控超愛🥰💜白桃貴妃龍井💜白桃梳打

💜All Day凱婷早餐

黑松露炒蛋牛角包配田園沙律
蒜香白酒煮蜆
西牛
白桃梳打  /  白桃貴妃龍井
$200 (Lunch)
凱婷早餐
黑松露炒蛋牛角包配田園沙律