2022-07-02 28 views
去咗上環呢間漢堡包小店~鮮黃色門面好sharp。呢度主要供應各式各樣嘅burger,另外都有好多意粉選擇。我就食咗個西冷漢堡,覺得好正喎!🔶西冷黑松露水牛芝士漢堡 Combo Set $89+18第一次食牛漢堡係一塊塊西冷🥳入面西冷都好多,仲好有牛味,而每塊都有啲厚度,好有口感,另外配菜有洋蔥丶青瓜丶生菜👏🏻仲有水牛芝士,用咗黑松露調味,沒有其他過多嘅醬汁,去突顯西冷的牛味。加少少錢可以變Combo Set ,包埋一款小食同罐裝嘢飲~小食點左脆脆洋蔥圈,炸得乾身香口唔油膩。🔶意式肉丸意粉Combo Set $72 +18沙律另外呢個意式肉丸意粉都幾特別,啲肉丸大大粒好入味。而意粉除咗有蕃茄醬仲有埋青醬,一齊食味道又好夾。小食點咗蕃茄沙律,沙律菜都好新鮮,上面灑上咗芝士碎~同埋好開胃嘅沙律醋,清清地幾好。

🔶西冷黑松露水牛芝士漢堡 Combo Set $89+18

🔶意式肉丸意粉Combo Set $72 +18