走出來朘朘肚,真係要搵啲好嘢嚟喂下自己。就咁啱行過呢家店,望入去,心諗:「試吓都無壞!」嘿,表面睇唔出咩嚟,但食落... 哎喲,味道真係又正又掂!👍首先,佢哋果個抹茶卷蛋啦,咬落去個香濃嘅抹茶味,真係即刻撲鼻嚟,後尾仲有份淡淡嘅回甘,嗲嗲地喺喉嚨圍繞。串串嘅海苔,雖然話嘅香味冇咁突出,但配搭起嗰抹茶,順滑嘅cream,同軟綿綿嘅蛋糕體,幾合拍嘅!🍰🍵再嚟,講下佢哋嘅麻糬啦,質感真係撈得好,Q彈得黎唔甩牙,攪拌埋果D焙茶粉,個味深,個口感都過癮極了!😋 估唔到平平無奇嘅小店,都有得咁嘅驚喜,真係值得一試!這行字,斟酌過嘅,跟班們,我推薦你哋要嚟味一味!👌🎉係呢家店食嘅每一啖,都感覺到店家對食物嘅用心同埋堅持。貪食嘅我,食得好開心,下次,肯定會再嚟轉轉!大家有時間,就唔好錯過喇!🤗