2019-03-09
今晚同男朋友到尖沙咀食晚餐,好耐無食韓國野,金巴利街係韓國料理的主街,我們見這間好大客人就入去食。(地方光亮舒適又乾淨、好多客人幫襯)更有韓國節目播放!椅子及枱子都是用木製作,堅固耐用!大部分韓式料理都有得選擇,湯、紫菜包飯、部隊鍋、魚串、麵飯泡菜都有,滿足哂我們(馬鈴薯排骨湯)細這個份量都唔少喔,更好足料(大大2塊好軟腍的排骨、大大塊薯仔、更有豆芽菜、白菜等等配上)湯好濃郁,有辣味更香更野味;排骨肉好香軟,配上豆芽和白菜口感一流!(秘製章魚蛋漿熔岩炒飯)服務員先倒下蛋漿及芝士條,跟著就用火槍燒熔芝士、飯及蛋,好有表演藝術!真的有火柱一樣!如熔岩之後就用2匙將蛋及芝士與飯伴好~最後成功變拉芝士絲的炒飯,炒飯微微辣味,好香又有點脆脆口感的燒焦飯焦;秘製章魚好彈牙爽口,蛋漿好香(蒜香無骨炸雞)半份炸雞都好香脆、野味;香噴噴好正炸雞外面有好多蒜粒,有口感之餘,更是美味!皮好脆醬甜甜香香!必點韓國菜之一薯條放底,好脆口又有薯味豐富飽足的一餐!服務都好好,友善有禮又勤力的
(地方光亮舒適又乾淨、好多客人幫襯)
更有韓國節目播放!
椅子及枱子都是用木製作,堅固耐用!
(馬鈴薯排骨湯)細
(秘製章魚蛋漿熔岩炒飯)
真的有火柱一樣!如熔岩
之後就用2匙將蛋及芝士與飯伴好~
(蒜香無骨炸雞)
半份炸雞都好香脆、野味;香噴噴好正
薯條放底,好脆口又有薯味
豐富飽足的一餐!服務都好好,友善有禮又勤力的