2012-12-04 4 views
晚飯完留定肚試下新派創意甜品, 主打係分子雲糕甜品,不過,好不幸今晚賣晒分子雪糕,唯有試下其他啦呢間甜品店有晚餐供應價錢都唔貴約$70一位有意粉及梳打飲品心太軟: 朱古力軟心剛剛好,唔會一"湯"開就流水一樣噴出來,係好像一粒朱古力慢慢用蛋糕熱力溫暖溶出來,好濃烈朱古力味玻璃玫瑰花瓣: 毛士有天然玫瑰花味,不係假糖精味!~泡泡上加入氮氣有神奇效果總結: 心太軟簡直係完美化身........值得一試玻璃玫瑰花瓣: 味道好好味, 純天然味又香濃, 唯一有點失望就係,在相片中的應該有2片花瓣係泡泡入便,泡泡會流出冷凍氣流在杯肉造成驚喜視覺效果!!!!~可惜佢全部都無做到!~咁樣叫我地港女點樣擺姿態影相!!!!!!!!!~hahahahaha
呢間甜品店有晚餐供應價錢都唔貴約$70一位有意粉及梳打飲品
心太軟:

總結: 心太軟簡直係完美化身........值得一試
2012-12-03
$55 (Last Night Supper)