2018-06-26 153 views
收工同媽咪出去食餐好,由於我地都好中意食日本野,就揀左去食放題啦,好彩一早book左位,估唔到平日都咁到人,7點幾入去個陣已經開始有人等位選擇的款式有好多,刺身、壽司、炸物、手卷、熟食、麵類、沙律等。飲品都係任飲,有盒裝、罐裝同自家制既飲品,都幾多種類,真係無得輸呀!打頭陣當然係要試左刺身先啦!刺身選擇有好多,點了三文魚、油甘魚、帶子、蝦等。雖然三文魚唔係三文魚腩,但都好厚身,而且紋理清晰。至於帶子都非常大粒,好爽口。輪到燒物,羊架同牛仔粒都唔錯,香氣四溢!雞翼皮脆肉嫩,而海蝦則爽口彈牙!真心比較推薦大家食佢嘅鐵板料理,馬拉盞炒芥蘭苗超入味!香蘭魔鬼珍寶蝦大隻新鮮弾牙,真係食到舔舔脷,而且最重要既係有movenpick,雖然一人一份,但都好正!整體來講,嘢食種類都好豐富,而且坐得舒服,空間大,值得推介
選擇的款式有好多,刺身壽司、炸物、手卷、熟食、麵類、沙律等。飲品都係任飲,有盒裝、罐裝同自家制既飲品,都幾多種類,真係無得輸呀!打頭陣當然係要試左刺身先啦!