2023-02-04 65 views
今次係第一次試夜晚去食,之前都試過晏就去食lunch,上次已經覺得呢間野好正,一黎佢地d background music好岩聽,二黎真係好好禮貌。今次同個fd兩條友去食夜晚,由夜晚六點入座食到八點,仲要係星期五黎架。個哥哥仔好好人,同我地講如果唔係特別多人,我地可以繼續坐住先,因為其實晚市都係食90分鐘,但我同個fd太耐冇見,係甘傾傾傾,所以真係食左成2粒中。我地一開始嗌左6杯裝蠔(1份),令和怪物蠔(2隻),和牛他他(1份),壽喜燒(1份),串燒(1串)同埋嗌左杯野飲。。。6杯裝蠔實在太出色,所以食完即係追加多1份,好好食,好肥美😍😍😍😍反而令和怪獸蠔偏鹹,冇甘好食。串燒都係偏鹹。和牛他他好靚,d洋蔥唔辣,同和牛一齊食都好清新。壽喜燒都ok, 正正常常。另外,個哥哥仔送左雪糕俾我地食😍😍成晚都好好好好好禮貌,會定時定候自動幫我地加水,同埋d野食都幾高質,價錢合理。

反而令和怪獸蠔偏鹹,冇甘好食。
串燒都係偏鹹。
和牛他他好靚,d洋蔥唔辣,同和牛一齊食都好清新。
壽喜燒都ok, 正正常常。
另外,個哥哥仔送左雪糕俾我地食😍😍