放學後回荃灣的tea set! 福岡冷麵(與單叫的size同樣咁大碗) + 細碗泡菜豚肉飯 $39其實係好大食的朋友或者想share食才會叫呢款tea set,真係幾抵呀,一次可以滿足晒我2個願望,又可以食冰涼的冷麵,又可以食少少辣的日式飯tim! 附前菜沙律,有生菜,紫洋蔥,紅蘿蔔絲,粟米,芝麻醬!非常足料!正 福岡冷麵仲有湯底tim, 所以冷麵唔會好乾身!!呢款冷麵係半透明的顏色,,而且麵的硬度岩岩好!!,仲有好多冰粒,非常冰凍 附白醋自行加落去,可以更加開胃!好味真好味 泡菜放在湯後無咁辣,good!好多芝麻,紫洋蔥條,, 很豐盛的一碗冷麵!!! 泡菜豚肉飯 原來無我想像的一片片豚肉,係1 pai 肉醬似的東東,而且食落口唔係豚肉,仲之我覺得係無豚肉的存在,不過算吧.... 飯上有一部份的紅椒醬太辣了吧....我見份meau 稱呢款定食只稱為小辣?有少少被嗆到了... 賣相很好!colourful!!好多配料,有蔥花,中華沙律,泡菜,肉醬, 各款材料分配得很好! 凍檸茶大大杯,好飲~茶味good,滿意staff有禮,落order時無錯漏!而且上菜速度
放學後回荃灣的tea set!

附前菜沙律,
有生菜,紫洋蔥,紅蘿蔔絲,粟米,芝麻醬!非常足料!正

福岡冷麵
仲有湯底tim,
附白醋自行加落去,可以更加開胃!好味真好味

泡菜豚肉飯

凍檸茶大大杯,好飲~茶味good,滿意

staff有禮,落order時無錯漏!而且上菜速度幾快,態度很好,人流較少,店鋪為節省電源,見到關掉店內部份的燈!!!good
meau很美>33<
甜品喔!
凍檸茶及沙律好味~
桌上擺設
無豚肉的泡菜豚肉飯~但colourful
大大碗冷麵~
好多冰粒喔~見到都覺得透心涼吧
下次想試試呢2款
$42 (Tea)
meau很美>33<
甜品喔!
凍檸茶及沙律好味~
桌上擺設
無豚肉的泡菜豚肉飯~但colourful