2019-07-19 126 views
之前朋友講過有間打邊爐不錯,黎到之後睇返餐牌,原來是$218有得打爐之餘仲有得食串燒,好驚喜! 朋友的確沒有介紹錯,入到去我地坐了卡位,都幾大舒服,而出奇地不太油煙,通風做得不錯與時俱進的善用電子下單,十分方便食客,又列明清楚。我們叫的湯底好濃又香,配上一陣來的牛肩肉十分好食,肉又滑又濃牛肉味,而且仲有黑豚肉同雞肉添,二款的肉味不錯而且都幾嫩滑。呢度有一隻芝士丸都係我最愛,每一次火鍋如果見到佢一定會點,一咬就爆漿,非常爽又好味。食了幾碟肉之後再叫了火鍋配料都好多選擇,而且仲幾新鮮,串燒方面十多款,我地就叫了七款自制串燒拼盤,燒得幾香,而且不會好乾身,配上乳酪系列飲品最好味。這裡飲品選擇都不少,有熱有凍岩晒我地二個。晚市放題任飲呢方面好貼心,因為吃火鍋串燒都容易口乾多飲2杯,任飲相當抵。

與時俱進的善用電子下單,十分方便食客,又列明清楚。