初初嘅第一印象,行過經過見到,以為佢係都係打卡Cafe,後來都決定試下,原來係實力派Cafe﹗因為食咗三個Main 連甜品都幾好食😍提起GRIND SIZE 你未必知旺角有呢間cafe,但如果講起有間白色Cafe門口有個霓虹燈窮字嗰間⋯⋯知了!平時經過幾次都未有機會試,今次試咗驚喜度十分高😎🤘🏻蟹膏三文魚子•帶子·明太子手工意粉呢個可以話正常水準,驚喜程度冇後面嗰兩個咁勁,首先蟹膏嘅部份都俾得幾多嘅,份量合理,而明太子醬汁嘅部份做得幾好,係每一個手工意粉都平均沾到,基本上唔使特別撈勻就已經分布得好好,帶子就正常!澳洲牛面頰 煎腸粉💛編輯推介!上面堆放咗好多火箭菜,牛面頰擺放得好整齊一行,最底嘅煎腸粉一睇煎到金黃色令人都幾期待😚食落真係勁香脆又煙韌 我最鍾意佢哋個沙嗲汁汁勁好食😭同埋估唔到個牛大大舊但可以滑到咁!撈埋個汁汁食勁開胃勁正麻辣意粉 本地鮮蜆食埋麻辣蜆肉意粉,發覺呢度主食嘅質素真係平均都很可以!特別每樣調味都好到位,麻辣味都幾出㗎 0食辣嘅人未必啱,但平時食小辣嘅我食得好過癮🤤🤤仲有佢哋嘅蜆除咗大隻,更重要係本地!係本地鮮蜆呀!唔怪得隻隻都多汁又鮮甜,酒味都幾出!好啱口味不是飲

蟹膏三文魚子•帶子·明太子手工意粉

澳洲牛面頰 煎腸粉💛編輯推介!

不是飲品•凍檸茶
好特別嘅甜品名😂食落好似係焙茶心太軟!唔會太甜,茶味香濃好食!隔離仲有個帶有青檸味酸酸甜甜嘅刨冰,唔會太甜又好過癮﹗

香橙蜜柑梳打
果味夠濃,唔會太甜!