2024-09-17
佐賀燒肉谷🤩呢期做緊個水果夏祭,🎊新增多款用咗水果製作嘅食物🤤,十分之有特色當然要嚟試下啦😎。🚇觀塘apm呢間分店十分之大,除咗有😆大堂位置之外仲有好多闊落嘅🪑卡位同埋個室,週圍都用咗木系🪵嘅裝修感覺溫暖舒適。我哋揀咗Lv3嘅🇦🇺澳洲和牛海鮮放題,😍食品款式超豐富,最正嘅當然係澳洲和牛🥩上級牛胸腹肉同埋特上牛肋肉!🍎水果祭期間每枱仲會🎁送一份呂宋芒🥭雜果沙律。另一個🍉水果祭嘅焦點食物我個人就💁♂️大推水果醬封門柳壺漬😋。封門柳🔥燒香咗之後入口好軟腍🥰,加上有水果醬嘅酸甜香味🤤,十分之令人開胃!海鮮🦐都係呢個餐嘅重點之一,款式多👏又新鮮,仲有水果祭期間限定🗓️嘅雜果醬醃鎅花魷魚🦑添。啲有殼嘅🦪海鮮呢度啲職員仲會幫手✂️剪開,服務殷勤值得一讚👍!自助區💪有唔同嘅特色食物、水果、🥬蔬菜、飲品同埋醬料,😍應有盡有。甜品方面🍍水果祭期間每人會送一件貓山王🤩榴槤刈包,另外椰青糯米糍、🥥椰汁流心球同埋榴槤炸彈💣都十分出色。呢度仲可以自己🔥烤銅鑼燒,外脆內軟又香甜🥰,最後食埋烤棉花糖真係👍勁滿足!
我哋揀咗Lv3嘅🇦🇺澳洲和牛海鮮 放題,😍食品款式超豐富,最正嘅當然係澳洲和牛🥩上級牛胸腹肉同埋特上牛肋肉!
🍎水果祭期間每枱仲會🎁送一份呂宋芒🥭雜果沙律。