2024-09-15
旺角🚇呢間大人氣烤肉放題店安平燒肉🔥地點方便,性價比好唔錯,入面座位🪑勁寬敞,而且週圍掛滿燈籠🏮幾有氣氛。我哋揀咗M5和牛餐☺️,有成104款嘢食超豐富🤩,主打澳洲M5和牛油花豐富又均勻🥩,仲有安格斯牛小排亦都好肥美👍,另外低一級個餐嘅嚴選牛仔骨🦴、秘製牛肋條同埋🔥烤金錢肚都好啱我口味!呢個餐每人仲送✌️兩件嚴牛舌芯,超級香軟嫩滑👅;蘭王蛋月見牛十分之有驚喜😍,蛋香味濃牛肉嫩滑又香甜👏,十分之推薦!佢哋嘅🌊海鮮款式亦都十分之高質,尤其係有大大隻嘅帆立貝、🦐虎蝦同埋鹽蒜燒生蠔🤤新鮮又好味;另外屏東燒魚腹、絲瓜煮蜆同埋🌶️麻辣章魚燙等有醃料嘅都好入味。呢度仲有多款🇹🇼台式風味小食,例如🐓鹽酥雞、南部🐙章魚卷、澎湖🦑花枝排、海苔蝦🍤卷,同埋安平炸🦪蚵卷。其中我最鍾意嘅就係安平炸蚵卷🥰,入口鬆脆啖啖都有蚵仔鮮味😋,鍾意食蚵仔煎嘅一定會愛上佢!醬料方面呢度絕對係款多👍又高質,12款唔同醬料各有風味🤩,個人最鍾意酸酸地甜甜哋嘅🏅招牌黃金醬,配肉食一流;其次🧄蒜味鹽醬配海鮮類就好夾。若果鍾意有啲🍚飯落肚嘅,咁安平蝦伴飯就👏啱曬啦,最正嘅係佢可以加好多海苔同埋🦐櫻花蝦!自助區💪仲有多款嘅新鮮🫘蔬菜。飲品🍹方
旺角🚇呢間大人氣烤肉 放題店安平燒肉🔥地點方便,性價比好唔錯,入面座位🪑勁寬敞,而且週圍掛滿燈籠🏮幾有氣氛。
自助區💪仲有多款嘅新鮮🫘蔬菜。
飲品🍹方面除咗自助區多款嘅罐裝飲品🧃同埋佢哋自家製嘅冷泡茶🫖之外,最吸引我嘅都係多款即叫即整嘅🧋台式飲品!
甜品😍方面就主打 frozen yogurt🍨,佢哋有焦糖醬同埋朱古力醬🍫俾你自由加,仲有多款 toppings 🥄添。
另外仲有都幾高質嘅🇹🇼台式芋圓仙草,芋圓又香又煙韌🤤,仙草軟滑配埋紅豆🫘同埋花生🥜層次十分豐富。